Тунингован Трабант“ 601- кабрио, който носи името Батката,  легендарният Хот

...
Тунингован Трабант“ 601- кабрио, който носи името Батката,  легендарният Хот
Коментари Харесай

Трабант „Батката“, „Хот Род“ и още 100 класики на ретропарад в Бургас

Тунингован „ Трабант “ 601- кабрио, който носи името „ Батката ”,  именитият Хот Род, само че с въздушна възглавница,  Мерцедес  Газела, създаден през  1928 година- Това са единствено дребна част от колите, които през днешния ден приковаха погледите на ценителите по време на единадесетото издание на Ретропарад – Бургас.
 ретропарад
 Общо 130 автомобила и над 20 мотоциклета могат да бъдат забелязани през днешния ден пред Пантеона.
 ретропарад
Сред тях извънредно скъп Jaguar на хасковски колекционер, който пристигна за първи път в Бургас. С сходен модел автомобил се вози британската кралица, разкриха уредниците на ревюто.
 ретропарад
Сред изложените коли усещане прави чудото на автомобилизма по времето на соца „ Чайка “, която е купена от Управление безопасност и охрана (Пето управление н, реставрирана от Националната работа за защита и е благосъстоятелност на член на бургаския клуб. Усмивки провокира наследник Трабант, с надпис „ Батката “ - думичка, с която в Бургас по традиция се посочват млади мъже с атлетично телосложение, облечени в спортно облекло.
 ретропарад
Дебют направи варненски колекционер с доста необичаен модел на “Мерцедес ” от 50-те години, а посетители от Сърбия, Чехия и Словения, които показаха извънредно забавни и атрактивни возила.-->
 ретропарад
В 15:00 часа през днешния ден колите ще дефилират по алеите на Морската градина, което ще финишира пред 5-звездния Гран хотел и СПА Приморец, който за поредна година е хазаин на участниците в парада.
 ретропарад

 ретропарад

 ретропарад
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР